Villa Mertiza in Mirtos

Villa Mertiza heet u welkom in 2016

Ons twaalfde jaar!

Onze accommodatie Villa Mertiza in het kleinschalige vakantiedorp Mirtos op Zuid Kreta biedt al tien jaar zeer compleet en sfeervol ingerichte studio's en appartementen. Deze liggen allemaal rondom een prachtige, bloeiende tuin. Op slechts enkele minuten lopen vindt u alle voorzieningen van het kleine centrum, de boulevard en het strand.

 

Slaapcomfort

Alle slaapkamers in Villa Mertiza zijn voorzien van boxspringmatrassen. Deze hoogkwalitatieve hotelbedden zorgen ervoor dat onze gasten nog beter kunnen uitrusten.
 

Service

Onze ongedwongen sfeer en unieke persoonlijke service zorgen ervoor dat onze gasten het bijzonder naar de zin hebben en ook graag bij ons terugkomen. Onze Kretenzisch/Nederlandse staf doet zijn uiterste best om u wegwijs te maken, tips te geven en zorg te bieden waar dat nodig is.
 

Prijzen totaal inclusief

De prijs die er staat, is de prijs die u betaalt. Daar waar u elders vaak nog moet betalen voor uw airconditioning is deze service bij ons inclusief. Dat geldt ook voor het gebruik van Internet en Wifi. U betaalt bij ons geen boekings- en preferentiekosten.
 

Dependance

Naast Villa Mertiza bevelen wij ook het hoger gelegen Aleikos Panorama van harte aan. De drie appartementen en de studio hebben een fantastisch uitzicht. Ook daar kunt u gebruik maken van onze unieke servicepunten.
 

Vluchten vanuit Nederland.

Wij kunnen ook een totaalpakket bieden inclusief vluchten. U kunt uiteraard ook zelf uw vluchten regelen.

EnglishNederlandsDeutschFran├žais
photophotophotophotophoto